Όποιος πιστεύει ότι οι πιλότοι μας δεν μπορούν να προσγειωθούν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ καλό είναι να μελετήσει τη φωτογραφία αυτή.
Πρόκειται για το ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας Ερεύνης – Διασώσεως της Πολεμικής Αεροπορiας, που χθες το πρωί μετέφερε στην ακριτική μικρονησίδα Τέλενδο, κοντά στην Κάλυμνο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, προκειμένου σε αυτήν τη νησιωτική εσχατιά της Ελλάδος να παραβρεθεί στην δοξολογία των Θεοφανείων και τον καθαγιασμό των υδάτων.

Ο πιλότος του ελικοπτέρου προσγείωσε με μαεστρία και αεροπορικές ικανότητες, το βαρύ ελικόπτερο, που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, στο μικροσκοπικό μώλο του νησιού, χρησιμοποιώντας ως ανεμούριο την…Ελληνική Σημαία!
Εννοείται ότι μετά την τελετή ο πιλότος και το πλήρωμα του ελικοπτέρου, με όλη την Προεδρική αποστολή, απογειώθηκαν με ασφάλεια από το ίδιο σημείο.

Μία ακόμα απόδειξη ότι ακόμα και οι «τυπικές» αποστολές VIP δεν είναι πτήσεις «ρουτίνας», αλλά κανονικές επιχειρησιακές αποστολές, με όλη τη σημασία της λέξεως.

parapolitika
Λ.Σ.Μ.
το κλύσμα λέει: 
Η φωτό είναι από την προσγείωση στην Ψέριμο!!!